Bemutatkozás

1981. december 6-án születtem Tatabányán.

A Péch Antal Műszaki Szakközépiskola és Gimnáziumban szereztem gimnáziumi érettségit 2000-ben. Ezt követően a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának Informatikai és Villamosmérnöki Intézetébe kerültem, mint informatikus mérnök hallgató.

13415556_1256359724394189_4845255094056062474_oAz iskola melett egy tatabányai fotólabor és műterem munkatársaként tevékenykedtem.

A fényképezéssel 2003 óta foglalkozom komolyabban. Elsősorban az esküvő, a portré és divatfotózás körében mozgolódom, de nagyon szeretem a természet utánozhatatlan arcait is.

Az utóbbi években a fényképezés iránt is nagy érdeklődést mutató kedvesemmel közösen alkotjuk meg a fotósorozatokat, akinek ezúton is köszönöm, hogy mellettem van ebben is, és hogy rengeteg ötlete által sokkal szebb, érdekesebb képek születnek.

Hiszem, hogy a fényképezés az egyik legjobb és leglátványosabb eszköz arra, hogy az ember kifejezze önmagát, megfogalmazza érzéseit és ráébresszen mindenkit, hogy a világban vannak még szép dolgok.

Egy igazán jó fotó olyan dolgokat láttat meg, amit más talán észre sem vesz, vagy nem érez át eléggé.

Ha egy kép megérinti a nézőt. csodálatot, szépségérzetet, megdöbbenést, netán szomorúságot vagy bármilyen érzelmet vált ki belőle, a fotó teljesíti “küldetését”, készülésének célja értelmet nyer.

Remélem, hogy a képeim által keltett érzelmek, az idő múlásával egyre mélyrehatóbbak lesznek.

Ezen gondolatok szellemében invitállak most a galériámba. Jó szórakozást!